У деяких районах Києва немає гарячого водопостачання через гідравлічні випробування, зазначили в КМДА / t.me/KyivCityOfficial

У низці районів Києва з вівторка, 10 травня, немає гарячого водопостачання через те, що у столиці почали проводити гідравлічні випробування тепломереж.

Гідравлічні випробування в Києві йдуть в Голосіївському, Дарницькому, Святошинському, Оболонському та Шевченківському районах, повідомила в Telegram Київська міська державна адміністрація.

За даними КМДА, випробовування та ремонті роботи у разі виявлення пошкоджень на кожній ділянці тривають орієнтовно два тижні.

Відео дня

"…На цей час гаряче водопостачання буде призупинене. Випробовувати мережі будуть поетапно у всіх районах столиці", - йдеться у повідомленні.

Гідравлічні випробування є важливим етапом підготовки тепломереж до навантаження, яке їм потрібно буде витримати в період опалювального сезону. Такі випробування необхідно проводити, щоб своєчасно знаходити слабкі місця труб. 

Варто зазначити, що гідравлічні випробування в Києві проводять щорічно.

Нагадаємо, 10 травня влада Києва попередила, що в Оболонському, Подільському та Святошинському районах міста погіршилась якість повітря через пожежі в області, тому на вулиці не варто було перебувати без потреби.

Вас також можуть зацікавити новини: