Cominbank  подарував дітям цикл екскурсій до музеїв / фото Cominbank

У грудні цього року за ініціативи банку в столичному музеї "Становлення української нації" відкрився цикл екскурсій для дітей. Безкоштовно відвідати музей можуть попередньо сформовані групи школярів, серед яких діти військовослужбовців, учні з числа внутрішньо переміщених осіб, підопічні благодійного фонду ONUKY.

Про це з нагоди 30-річного ювілею Cominbank повідомила Голова Правління банку Тетяна Путінцева.

На урочистому заході у музеї також був присутній Стефан Пол Пінтер, акціонер Cominbank (Лондон, Великобританія):

Відео дня

"Як мажоритарний акціонер COMINBANKу я надзвичайно пишаюся тим, що банк здатний підтримати українців у їхньому прагненні до свободи та незалежності, а особливо підтримати тих героїв, які щодня ризикують життям і йдуть на неймовірні жертви у боротьбі зі злом. Я вражений та натхнений мужністю, мудрістю і рішучістю народу України, який насправді захищає увесь світ від тиранії. З часів мого першого візиту до Києва у 1995 році, я був переконаний, що Україна має особливу долю як країна інновацій, можливостей і людяності. COMINBANK та я завжди будемо активно підтримувати українців на шляху до миру і безпеки, які наближаються із кожним днем!", — зазначив Стефан у своїй промові.

Тетяна Путінцева також наголосила, що компанія активно долучає своїх співробітників до практики корпоративного волонтерства: фасування гуманітарних пакунків і доставки цих пакунків бабусям і дідусям. З початку війни Cominbank переказав на доброчинність десятки мільйонів гривень.

"Щомісячно ми допомагаємо військовому госпіталю. Ми турбуємося про дітей, людей похилого віку, родин переселенців. Ми намагаємося підтримувати культуру та історію нашої нації, нашої країни. Ми намагаємося підвищувати і поширювати культуру добротворення і рівень довіри до наших українських благодійних фондів", - сказала Голова Правління банку.

Акціонерне товариство "КОМІНБАНК" планує запустити новий мобільний застосунок та випустити нову мобільну картку в 2024 році.

"Незважаючи на важкі часи в нашій країні, на війну, ми ставимо перед собою стратегію розвитку. Ми постійно тримаємо руку на пульсі щодо створення нових продуктів, щодо розширення нашої мережі. В наступному році плануємо запустити наш новий мобільний додаток і випустити нову мобільну картку", - сказала Путінцева.

За словами Голови Правління, Cominbank вже має мобільний застосунок, але в компанії розробляють апгрейд, який буде більш конкурентним на ринку та зручнішим для користування.

фото Cominbank

Cominbank – що відомо

Акціонерне товариство "КОМІНБАНК" (COMINBANK) — це універсальний банк, який був зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року. Станом на січень 2023 року банк мав 61 відділення по всій Україні. COMINBANK є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

94,86% акцій банку належать Стефану Полу Пінтеру – засновнику та виконавчому директору приватної інвестиційно-банківської та керуючої компанії GML Capital LLP (Лондон, Велика Британія).

У березні 2023 року рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна) підбило підсумки "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів", згідно з яким Cominbank зайняв восьму позицію у ТОП-12 банків з найнадійнішими депозитами за підсумками 2023 року.