Всього потребу у засобах захисту забезпечено для 1714 пунктів проведення ЗНО \ УНІАН

До 25 червня – дня проведення першого зовнішнього незалежного оцінювання – засоби захисту будуть доставлені у місця проведення тестування.

Читайте такожПо дві маски на кожного і дистанція: стало відомо, як у Харківській області будуть складати ЗНО

Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки. «З 9 червня розпочнеться доставка засобів захисту до обласних державних адміністрацій, а звідти – до пунктів проведення тестування та іспитів. До 25 червня – дня проведення першого ЗНО – засоби захисту будуть у місцях проведення ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Всього потребу у засобах захисту забезпечено для 1714 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування. Планується передати медичні маски для учасників, інструкторів та медиків, безконтактні термометри (пірометри), дезінфікуючі засоби для рук, дезінфікуючі засоби для обробки поверхонь, ізоляційні медичні халати та захисні щитки для медиків.

У МОН нагадали, що перед початком тестування та іспитів в учасників та залучених осіб вимірюватимуть температуру та оцінюватимуть наявність респіраторних хвороб. До ЗНО, ЄВІ, ЄФВВ допускатимуть осіб з температурою нижче 37,2 С, без ознак респіраторних хвороб та у захисних масках.

У основній сесії ЗНО візьмуть участь 379 493 особи, ЄВІ/ЄФВВ складатимуть близько 90 тис. осіб. Під час тестування та іспитів буде залучено 242 650 працівників та 11 630 медиків.