false

Сервіс швидкої доставки квітів UFL вже 18 років радує букетами людей по всьому світу. Звичайно ж, за цей час у бренду з'явилися шанувальники, які готові довірити весільний декор тільки улюбленій компанії.

У 2021 році флористи UFL зробили кілька тематичних оформлень, повністю занурившись у love story молодят. Кожен елемент декору від букетика нареченої до квіткової арки створювалися з урахуванням загальної концепції весілля. У таких роботах флористи можуть розкрити свої таланти на повну, а головне — одержують справжнє задоволення від роботи.

false

Але чи потрібно чекати такої події, як весілля, щоб порадувати кохану красивим букетом? Звичайно ж, ні! Тим більше, що замовити букет можна буквально в кілька кліків. Самі поміркуйте, як це просто:

  • оформити замовлення можна в будь-який час дня і ночі — оператори працюють у режимі 24/7. Дзвонити не обов'язково — замовлення приймають у Instagram, Facebook, Viber чи WhatsApp;
  • перед надсиланням букета клієнт отримує його фотографію. Ви переконаєтеся, що дорогій вам людині відправляють бездоганну композицію;
  • не варто хвилюватися за збереження букета в дорозі, адже доставкою займаються професійні кур'єри на фірмовому автомобілі салону. Співробітники працюють у масках та використовують антисептик;
  • за бажанням до букету можна придбати й інші подарунки: цукерки, кошики з фруктами, м'які іграшки;
  • географія доставки не обмежується Києвом та навіть Україною. Компанія доставляє букети у більш ніж 150 країн;
  • оплата здійснюється зручним для клієнта способом. Наприклад, через сервіс PayPal чи банківський переказ.

Людей, які віддають перевагу онлайн-шопінгу, флористи UFL запрошують до бутіків на Подолі та Мінському масиві. Тут гості можуть особисто переконатися у свіжості та якості квітки. На вітринах представлені сорти від найкращих виробників із Голландії, Кенії, Ізраїлю, України та інших країн. Свіжі квіти постачають у бутики щодня. Тому між зрізом троянди та моментом, коли ваш близький поставить її у вазу, пройде менше доби. А значить, букет радуватиме свіжістю та красою до 14 днів.

В асортименті UFL знайдуться як традиційні сезонні, так і екзотичні сорти. Останні можна замовити індивідуально, щоб зробити сюрприз коханій людині. Що може бути романтичнішим, ніж піднести букет із квітів, які сподобалися коханій жінці на відпочинку? Чи створити композицію за вашим особливим ескізом, який точно повторять досвідчені флористи?

false

Здається, що такий сервіс має коштувати дуже дорого. Але ціна доставки стартує лише від 300 грн. При цьому букети від 500 грн. доставляють абсолютно безкоштовно буквально за кілька годин. Не дивно, що у 2020 року флористи UFL виконали близько 500 000 замовлень. А отже, як мінімум мільйон людей у ​​світі стали щасливішими!

Докладніше про сервіс UFL можна дізнатися у цьому відео: