'Лапка турботи': українці зможуть допомогти тваринам, які постраждали від війни

Українці можуть долучитися до всеукраїнської акції, ініційованої мережею MasterZoo за підтримки Visa, та допомогти фонду UAnimals рятувати хвостиків, що постраждали від військових дій в Україні.

"Наші улюбленці розділяють з нами всі тяготи війни. Одні собаки та муркотуни стали мандрівниками і разом із господарями вирушили до інших міст, містечок і сіл України та Європи. Інші залишилися без нагляду - з різних причин. Треті опинилися в епіцентрі бойових дій і дістали важкі травми. Усі вони, собаки і кішки, папужки і морські свинки, не менше, ніж кожен із нас, хочуть миру і спокою. Вихованці намагаються підтримати нас у важкі хвилини, дарують позитив, але й самі дуже потребують турботи", - повідомляють організатори акції.

Мережа зоомагазинів "Мастерзоо" та Благодійний фонд UAnimals пропонують узяти участь в акції "Лапка турботи" та допомогти собакам і котам, які постраждали внаслідок воєнних дій. Зібрані кошти підуть на корм для собак і котів, ветеринарні та гігієнічні препарати, медичну допомогу та стерилізацію хвостиків, які залишилися без нагляду.

Відео дня

Кожен покупець MasterZoo, купуючи корм для собаки або хом'ячка, клітку або акваріум, іграшку або ласощі улюбленцю, може купити картку з лапкою. Її ціна - всього 10 грн, і це буде внеском у порятунок знедолених тварин. Навіть така невелика сума допоможе нагодувати, вилікувати, прищепити собак або котів, які опинилися в притулках.

Щобільше людей візьмуть участь в акції, то більше вдасться вилікувати поранених улюбленців, купити повноцінне харчування для собак і котиків, протигельмінтних і гігієнічних засобів, ліків і всього необхідного для життя братів наших менших. Можливо, саме завдяки вашій участі виживе крихітне цуценятко, що втратило маму, отримає якісний корм собака, який залишився без господаря, залишиться живою врятована зі зруйнованої оселі кішечка.

Учасником може стати кожен. Картку можна придбати в маркеті, роблячи будь-яку покупку. Тут ви напевно знайдете те, що потрібно вашому вихованцеві - кішечці або собаці, рибкам або черепасі. Зоомаркет пропонує величезний вибір товарів для всіх домашніх тварин, як котів і собак, так і для хом'ячків, кроликів, морських свинок, щурів, дегу, папуг, амадин, рибок, рептилій і земноводних.

У продажу представлені: сухий і вологий корм для собак і котів, ветеринарні препарати, гігієнічні засоби для котиків, собак, кроликів і морських свинок, місця відпочинку, корм і ласощі для всіх видів гризунів, корм і ласощі для декоративних птахів, клітки, миски для собак, котів, гризунів, поїлки, купалки та інші аксесуари. Також у продажу є акваріуми та обладнання до них, корм для риб та інших екзотичних улюбленців, амуніція, аксесуари для грумінгу та багато іншого.

Весь асортимент товарів представлений у каталозі інтернет-магазину. Також можна придбати картку, не роблячи покупок. Достатньо взяти потрібну кількість яскравих "лапок собаки" на касі та оплатити. Роблячи замовлення онлайн, вам доведеться заплатити за доставку або відмовитися від отримання цього сувеніра, тоді до його вартості буде додана ціна доставки і вся сума переведена на рахунок UAnimals.

При оплаті покупки карткою Visa благодійний внесок автоматично потроюється.

"Наша сила - в єдності, разом ми зможемо допомогти знедоленим тваринам і подарувати їм нове щасливе життя. MasterZoo вірить, що всі разом ми зможемо врятувати хвостиків і дати їм можливість радіти Перемозі з нами!", - додали організатори акції.