Мережа готелів Premier засудила спробу відновити під її брендом роботу готелю в окупованому Херсоні / скріншот

Будь-які спроби вести бізнес в тимчасово окупованому російськими військами Херсоні поза українським законодавством та отримання оплати за послуги у рублях є незаконними.

Про це йдеться в офіційній заяві мережі готелів Premier щодо колаборантських дії власників готелю, який до повномасштабного вторгнення РФ в Україну працював під брендом Premier Compas Hotel в Херсоні.

"З березня 2022 року із менеджментом херсонського готелю відсутній зв’язок. На його новоствореній сторінці в соцмережах заблоковано можливість додавати коментарі щодо офіційної позиції мережі готелів Premier", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Наголошується, що мережа готелів Premier мала контракт з Premier Compas Hotel Kherson з надання консультаційних послуг з маркетингу та управління, а також надавала право користування брендом, але не є власником херсонського готелю. Після початку окупації Херсонської області керівництво мережі готелів Premier повідомило Premier Compas Hotel про припинення співпраці.

Наголошується, що мережа Premier з 2014 року засуджує дії РФ щодо України, а з самого початку повномасштабної війни у 2022 році веде активну волонтерську діяльність та надає підтримку ЗСУ.