До кабінету заступник міністра юстиції залізли злочинці / Фото: Ольга Оніщук

Заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Оніщук заявила про незаконне проникнення до її робочого кабінету в міністерстві. 

За її словами, злочинці навіть не приховували слідів своєї присутності й зробили це навмисно. Про це Оніщук розповіла на сторінці у Facebook.

Читайте такожУ Фонді держмайна заявили про спробу рейдерського захоплення "Об'єднаної гірничо-хімічної компанії"

Відео дня

"Наразі незадоволення різних «груп впливу» рішеннями Міністерства юстиції, які приймаються не на їхню користь, тільки наростає. Вочевидь, їм складно змиритися із тим, що й надалі вони отримуватимуть лише законні рішення Мін‘юсту!

Черговий «привіт» від рейдерів і осіб, які допомагали їм у здійсненні злочинних намірів, отримала сьогодні. До мого робочого кабінету навідалися непрохані «гості» (хоча й не голуби, але нагадити встигли), які навіть не приховували слідів своєї присутності (замки у дверях спиляли і замінили ригелі, залишивши серцевину!), і я не виключаю, що, можливо, залишили й інші візитівки і «сюрпризи» на згадку, аби тримати мене у страху і постійній напрузі", - йдеться у дописі.

Заяву про вчинення злочину вже направили до Нацполіції. З'ясовуються обставини інциденту, а також перевіряють приміщення на наявність вибухівки та отруйних речовин.

Слідів злому не приховували / Ольга Оніщук

Як повідомляв раніше УНІАН, в Україні в період карантину збільшилася кількість спроб рейдерства, заявив міністр юстиції Денис Малюська.