Стан жінки погіршився на минулих вихідних / фото прес-служба Житомирської ОДА

У заступниці голови Житомирської облдержадміністрації Віри Рогової виявили COVID-19, її госпіталізовано у стані середньої тяжкості.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час онлайн-брифінгу розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Читайте такожКоронавірус в Україні та світі: найважливіше на 28 вересня«На коронавірус захворіла моя заступниця Рогова Віра Борисівна. Перебуває на стаціонарному лікуванні, її стан середньої тяжкості. Сьогодні всі, хто контактував, здали ПЛР-тести. Результати будуть сьогодні, і тоді будемо далі вибудовувати роботу керівництва обласної державної адміністрації та підрозділів, які безпосередньо курувала Віра Борисівна», - зазначив Бунечко.

Відео дня

У коментарі кореспонденту УНІАН голова Житомирської ОДА уточнив, що жінка стала почуватися погано ще у четвер, 24 вересня.

«У Віри Борисівни температура 39 градусів, є кашель. Відчула себе погано ще у четвер, але на вихідних її стан погіршився. Зробила тест, який виявився позитивним», - розповів керівник ОДА.

На запитання, чи контактував він із заступником, Бунечко відповів: «Так, я також є контактною особою...».

Він також наголосив, що наразі жоден працівник ОДА не має ознак коронавірусу.

Хто ще з житомирських чиновників захворів на COVID-19

  • 14 вересня голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма заявив, що захворів на коронавірус.
  • Він зазначив, що перебуває на лікарняному, а до цього був у відпустці, тож не контактував з працівниками обласної ради та облдержадміністрації.