Волонтер дозволив проголосувати декілька разів / скріншот

Волонтер, який проводив опитування від президента України Володимира Зеленського, дав проголосувати спостерігачу ОПОРи Андрію Попику щонайменше 7 разів.

Про це спостерігач повідомив на своїй сторінці у Facebook, оприлюднивши відео, на якому він один за одним заповнює опитувальник і кидає його у кошик.

"Все що треба знати про результати "опитування" під дільницями:

Відео дня

- можна я ще другий раз проголосую?

- давайте, зробите мені статистику...

Проголосував десь раз 7 (замучився рахувати), далі вже не було сил стримувати посмішку, хоча міг за весь мікрорайон проголосувати. Що збирається зрозуміти президент за результатами такого опитування?", - написав Попик.

скріншот

Місцеві вибори в Україні-2020

  • У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори. Українці сьогодні обирають депутатів обласних, районних, міських, селищних та сільських рад, а також міських, селищних та сільських голів, мерів міст.
  • Виборчі дільниці працюють 25 жовтня з 8:00 до 20:00.

Всеукраїнське опитування в день виборів 25 жовтня 2020 року: 5 питань від Зеленського

Перше питання - про покарання для корупціонерів

  • За словами Зеленського, українці повинні дати відповідь на запитання, чи треба карати засуджених за корупцію в особливо великих масштабах довічним ув’язненням.

Донбас

  • Другим питання в опитуванні є майбутнє Сходу. Президента цікавить думка громадськості щодо створення на Донбасі вільної економічної зони.

16 жовтня президент Володимир Зеленський озвучив три останні питання всеукраїнського опитування. Вони стосуються кількісного складу парламенту, легалізації медичного канабісу та виконання Будапештського меморандуму.