Студент справив нужду на Алею Героїв Небесної сотні у Києві  / фото Юрій Бутусов / Facebook

Поліція завершила слідство у справі про вчинення 21-річним студентом хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної сотні в Києві.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила речниця Національної поліції Оксана Блищик.

За її словами, поліція Печерського району столиці завершила досудове слідство у кримінальному провадженні про хуліганські дії студента одного з київських вишів, який справив природну потребу на стелу пам”яті на Алеї Героїв Небесної сотні.

Відео дня

У понеділок справу передадуть до Печерського районного суду Києва.

Таке швидке документування і розслідування пояснюється як резонансом події, так і тим, що дії підозрюваного є кримінальним проступком, який розслідується за спрощеною процедурою на відміну від кримінального злочину.

Читайте такожЗ'явилося фото хулігана з Донецька, який помочився на Алеї Героїв Небесної Сотні

Оскверення Алеї Героїв Небесної сотні у Києві: що відомо 

У Telegram-каналі одного з інформаційних порталів розмістили відео, на якому невідомий чоловік справляє природну потребу на Алеї Героїв Небесної сотні. Про це правоохоронцям у ніч проти 22 жовтня повідомив представник волонтерської групи.

Поліція кваліфікувала інцидент як хуліганство. За підозрою у вчиненні правопорушення затримали 21-річного студента 3-го курсу одного з вищих навчальних закладів столиці. Свої дії він пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння. Студенту загрожує покарання у вигляді штрафу від 1 тисячі до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17-34 тис. грн) або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.