Журналіст обурився словами Путіна / скріншот відео

Журналіст і телеведучий Дмитро Гордон емоційно розкритикував російського президента за його "історичний" спіч про Україну, озвучений напередодні ввечері.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

Спостерігаючи за Путіним, Гордон зробив висновок, що, говорячи про Україну, той був у люті.

Відео дня

"У мене було враження, що він говорить як про дівчину - хотів взаємності, а дівчина його не хоче. А він - ні, ти будеш моя! А вона - ні, я не хочу. І він - все одно я тебе зловлю, згвалтую, все одно моєю будеш! Маніяк, чистий маньячила. Він так злився, так говорив про Україну, з такою ненавистю", - зазначив журналіст.

Його також обурили слова Путіна про те, що "Ленін і Сталін дали все Україні".

"У нього в голові просто пересношалися Ленін зі Сталіним і таргани з мишами, у мене таке враження. Повне нерозуміння реальності. Це говорить людина в 21-му столітті, яка знає, який терор був на території Радянського Союзу, як вбивали мільйони людей. За те, що вони мислили не так, як це бидло, яке захопило владу. І він про це говорить "Ось вони влаштували декомунізацію, я вам дам декомунізацію". Скотина ти!", - емоційно висловився Гордон.

Зазначимо, напередодні Гордон жорстко "остудив" Путіна у новому відео.

Нагадаємо, 21 лютого президент РФ Путін заявив, що "сучасна Україна цілком і повністю була створена комуністичною Росією". Він також озвучив низку брехливих заяв і фейків про Україну, після чого заявив про визнання терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР".