Слуга народу в ООС - мережа вибухнула обуренням через селфі та іменну форму депутатів / facebook.com/yevheniya.khudzik

Близько 100 народних депутатів від «Слуги народу» поїхали на Донбас з дводенним візитом. Користувачі соцмереж, а також політичні опоненти партії, вважають поїздку напередодні виборів агітацією.

Читайте також"Це тільки початок": блогер Олена Лоран розповіла про викрадення дочки

«Слуги їдуть на фронт! Все по-справжньому! Інтерсіті. Перший клас», – написав у Twitter військовий Алекс Петров.

Відео дня

Реакція українців у коментарях не забарилася: хтось жартував про спеціально створений на Сході комфорт для депутатів, інші цікавилися, за чий кошт народні обранці вибралися з Києва.

Крім того, політичні опоненти «СН» підхопили хвилю обурення. Волонтери й політтехнологи переважно скаржилися на селфі, які депутати вже встигли зробити на фронті, а також зауважили підписну військову форму.

Так, ветеран АТО Маруся Звіробій зазначила у Telegram, що навіть найпочесніші волонтери з початку війни не дозволяли собі вдягнути піксель, а депутати, мовляв, вирішили, що це – «карнавальний костюм».

«І зібрались відосіків на передовій познімати», – обурилась Звіробій.

Скріншот

Політтехнолог Тарас Березовець показав скріншот зі сторінки Facebook депутата Олексія Мовчана. Нардеп сфотографувався у камуфляжі на тлі військової техніки й написав: «Я поїв і в касці. Всі деталі поїздки після повернення». Щоправда, сам допис Мовчан вже видалив.

t.me/berezoview

Волонтер Катерина Бережна, своєю чергою, теж поцікавилася іменними нашивками на військову форму для депутатів.

«Так собі експромт, що патчі встигли відшити. 120 комплектів зимової форми. Цікаво, як вони проведуть це за паперами, оскільки це нецільове використання ресурсів МО», – зазначила жінка.

Депутати "Слуги народу" на фронті: що відомо