Цей будинок - дуже дорогий / скріншот

У Києві продають будинок за понад 11 мільйонів доларів. Журналісти "Сніданку з 1+1" розповіли, де він розташований та чим він унікальний.

Це дуже дороге помешкання розташоване у Печерському районі столиці на вулиці Редутній за височенним парканом. 

В оздобленні використані чотири види італійського мармуру, двері з горіха з різьбленням та позолотою, паркет також з горіха канадського, текстильні шпалери, ексклюзивна ліпнина та вітражі - все в класичному стилі.

На п'яти поверхах розташовані головний хол, зал для прийомів, вітальня-кінозал, їдальня, кухня, кабінет, дві головні спальні з гардеробними та ванними кімнатами, 4 додаткові спальні із санвузлами,  кімната для куріння, більярдна, балкони та тераса.

І це ще не все: тут також є басейн, спортзал, сауна, винний льох, кімната для персоналу, пральня і гараж. У будинку встановлені централізована система очищення повітря, вентиляції та кондиціонування, панорамний ліфт, відеоспостереження, електрощитова з величезним стабілізатором струму та німецька побутова техніка.

Під Києвом продавали похмурий замок за 1 мільйон доларів

Раніше за 8 кілометрів від Києва виставили на продаж замок в готичному стилі. Ціна за розкішне житло - 1 мільйон доларів. Площа замку - 500 кв.м, також до нього додається 1,2 га землі, будиночок охорони або персоналу з гаражем і підсобними приміщеннями (150 кв. м), стайня на двоє коней (120 кв. м) і власний плац. Крім того, на території є озеро, альтанка, фонтан, фруктовий сад і розарій.

Вас також можуть зацікавити новини: