У місті Хуст Закарпатської області мер Володимир Кащук отримує найбільшу серед очільників міст зарплату в Україні – майже 1,5 мільйона гривень на рік. При цьому у місті спостерігається маса невирішених проблем, одна з яких – неякісне водопостачання ще й за графіком.

Читайте такожБільшість киян вважають дорогу комуналку найактуальнішою проблемою столиці - опитуванняПро це йдеться у сюжеті програми «Гроші»,

Зазначається, що середня зарплата у місті 10-11 тисяч. Для порівняння, навіть мери обласних центрів не отримують такі високі зарплати, як міський голова Хуста

«У нас вода почасово. Зранку дві години, в обід дві години і ввечері дві години», – розповів депутат міської ради Олександр Пилип.

Парадокс у тому, що Хуст розташований між двома річками. Але, як розповідають місцеві, мало того, що вода за графіком, ще й з крана витікає рідина «більше схожа за нафту».

У Конотопі  Сумської області ситуація протилежна. Тут у мера Артема Семеніхіна одна з найменших зарплат в Україні серед мерів – 16 тисяч гривень на місяць. При цьому проблем з водою немає.

Проте місцеві розповідають про інші невирішені питання, як розтрощенні дороги та внутрішні проїзди, застарілий комунальний транспорт, тощо.

Вас також можуть зацікавити новини