Підозрюваного взяли під варту у залі суду / фото УНІАН

У Дніпрі підозрюваному у вбивстві поліцейського обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте такожУ Дніпрі застрелили поліцейського: стікаючи кров'ю, він все ж затримав підозрюваного (фото)Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

«49-річного чоловіка взяли під варту в залі суду строком на 60 діб без права внесення застави», - говориться в повідомленні.

За даними поліції, 19 червня у Дніпрі був скоєний розбійний напад: нападник, погрожуючи потерпілому зброєю, заволодів великою сумою грошей. Під час відпрацювання міста, з метою затримання зловмисника, поліцейські побачили схожий за описом автомобіль. Для встановлення особи водія правоохоронці вирішили доставити його до відділення поліції на автомобілі зловмисника. Під час руху останній дістав з-під сидіння пістолет Макарова і здійснив декілька пострілів в оперуповноваженого Шевченківського відділення поліції Дарвіна Потуданського, який сидів поруч. Потім зловмисник направив зброю у поліцейського Богдана Черепія, який сидів за кермом. Оперуповноважений одразу зупинив автомобіль та допоміг пораненому колезі забрати зброю у нападника. Коли зловмиснику наділи кайданки, Дарвін Потуданський помер на руках у свого напарника. Затриманим виявився раніше не судимий житель Дніпра.

З місця події вилучено пістолет Макарова, з якого вбили співробітника поліції, а також сумку з грошима, викраденими під час розбійного нападу.