Ярославський вклав у інфраструктуру 'Металіста' вже 163 мільйони гривень: почалася реконструкція стадіону

У прес-службі відродженого ФК «Металіст» повідомляють, що за минулі вихідні сума фінансових вкладень Олександра Ярославського у відновлення зруйнованої клубної інфраструктури збільшилася до 163 млн.грн.

Нагадаємо, що минулої п'ятниці Ярославський (президент "Металіста" у 2005-2012 рр.) на своїй сторінці у Facebook розповів, що виділив 53 млн.грн. фінансування на відновлювальні роботи для 14 ігрових полів дитячої футбольної академії. За словами представника генерального підрядника ТОВ "Міленіум Спорт ЛТД" В'ячеслава Шеремета, вже проведений демонтаж великого поля ДЮФА "Металіст", яке стало непридатним, і демонтовані освітлювальні прилади. Також знято покриття на трьох міні-футбольних полях і огорожі.

А на вихідних було оголошено, що Олександр Ярославський також надасть 70 млн.грн., які підуть на реконструкцію Західної та Північної трибун стадіону. "З урахуванням великої кількості проведених на стадіоні заходів і постійно зростаючих технічних вимог, модернізація систем стадіону була просто необхідна", - зазначив комерційний директор КП «ОСК» Металіст» Олександр Рогачевський. Сьогодні вже розпочато демонтажні роботи на VIP-секторах та Північній трибуні. «На трибуні VIP було демонтовано килимове покриття, освітлювальні прилади та інтернет-обладнання», — повідомив в.о. генерального директора КП «ОСК «Металіст» В'ячеслав Шевченко.

Відео дня

Ще 40 млн. грн. Ярославський направив на будівництво в Харкові магазинів клубної символіки Metalist Fanstore. Перший з них вже 1 липня цього року почне працювати в традиційному місці – на Південній трибуні стадіону.

«Ремонт приміщення магазину знаходиться в завершальній стадії, закуплено торгове обладнання та сучасна техніка. Також паралельно проводиться лінія клубної атрибутики, яка порадує різноманітністю вболівальників харківського «Металіста», — заявив керівник «Metalist Fanstore» Андрій Степанов.

Як відомо, 10 червня Харківська обласна рада передала частину інфраструктурних об'єктів «Металіста» у власність міста. Тим самим була забезпечена цілісність клубної інфраструктури, що дозволило розпочати програму відновлювальних робіт у форматі приватно-міського партнерства.