Триває підготовка до масштабного концерту 24 серпня / скріншот

Понад три десятки артистів братимуть участь у масштабному святковому концерті до Дня Незалежності, який відбудеться 24 серпня на НСК "Олімпійський". Для цього на стадіоні вже встановлюють одразу три сцени й готують світлову виставу.

Деталі підготовки до грандіозного свята розповіли журналісти в сюжеті ТСН.

Репетиції проходять в одному з ангарів столичного заводу імені Антонова. Примітно, що між піснями на концерті не буде розмов та перерв: артисти з'являтимуться на сцені один за одним. Сама сцена складатиметься з трьох частин, які нагадуватимуть разом молекулу ДНК. 

"Коли ти бачиш усе на папірцях - воно здається класно, гарно. Але коли я сьогодні зайшла на репетиційну базу і там стоїть вже розмічена сцена - боже, яка вона шалено величезна", - зізнається режисер-постановник концерту Катерина Царик.

Читайте такожГрафік роботи метро в Києві змінять під святкування Дня незалежності

На шоу буде задіяно найбільшу кількість світових приладів в історії незалежної України - півтори тисячі. Загалом виступить 34 артисти - від Софії Ротару до "Океану Ельзи", ансамблю Вірського та зірок світової опери. Співачка Надя Дорофєєва обіцяє змінити на концерті імідж й заспівати такі пісні, які раніше не виконувала.

Концерт, який триватиме упродовж трьох годин, буде доброчинним. Кошти від нього спрямують на створення Центру сучасного мистецтва - Музею художника Івана Марчука

"Це спогад на все життя. Це той момент, коли ти зможеш згадувати, пишатися Україною", - зізнається співачка Наталя Могилевська.

День Незалежності України: 30-та річниця