Брюно Женезьо / ol.fr

Головний тренер французького "Ліона" Брюно Женезьо відповів на питання ЗМІ напередодні завтрашнього матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

Наставник зазначив, що, "на жаль, підтримки завтра не буде (матч пройде за порожніх трибун), але французька команда повинна прийняти цей факт і знайти мотивацію до перемоги", повідомляє кореспондент УНІАН.

Говорячи про те, чи стануть порожні трибуни перевагою для гостей, тренер заявив: "Я не думаю, що відсутність уболівальників буде перевагою для "Шахтаря". Разом з тим, наш суперник - гарна команда, колектив дуже високого рівня, проти нього грати буде вкрай непросто".

Відео дня

Читайте такожШахтар вирушив на матч Ліги чемпіонів у Ліон з 23 гравцями

Говорячи про те, що легше - вдруге обіграти "Манчестер Сіті" або виграти у "Шахтаря", наставник констатував: "Потрібна хороша мотивація, потрібно показати себе з найкращого боку, адже завтра нам буде протистояти дуже хороша команда".

А говорячи про те, що молоді гравці його команди дуже захоплені PlayStation, Женезьо зазначив: "Я не знаю, що говорять, не знаю, люблять вони чи ні грати в приставку, але вони відмінно діють на полі, віддають всього себе боротьбі. Це я бачу. І це мене тішить".

"Фізична підготовка, концентрація, техніка - це основні запоруки успіху в матчах Ліги чемпіонів. Це найпрестижніший турнір в Європі, головний. Тут не буває дрібниць, все важливо. Я сподіваюся, що відсутність досвіду у наших молодих гравців ніяк не вплине на завтрашній матч. У "Манчестер Сіті" ми змогли виграти, а це дуже досвідчена команда. Чому б нам не спробувати виграти і завтра?!

Ми граємо для публіки, а за порожніх трибун - таке враження, що це тренування. Але нам потрібно за будь-яку ціну набрати три очки. І ми будемо прагнути тільки цього. Завтра буде дуже важлива гра", - додав наставник французької команди.

Як повідомляв УНІАН, матч "Ліон" - "Шахтар" відбудеться у вівторок, 2 жовтня. Початок гри о 22.00 за київським часом.