Олександр Хацкевич визначився зі списком гравців на другий збір "Динамо" / instagram.com/fc_dynamo_kyiv

Київське «Динамо» минулої суботи завершило перший етап зимової підготовки, а вже завтра, 30 січня, "біло-сині" вирушать на другий навчально-тренувальний збір, який проходитиме в Іспанії і триватиме до 12 лютого включно.

У складі команди Олександра Хацкевича на другому етапі підготовки буде тренуватися і брати участь у контрольних матчах 25 футболістів - 3 воротаря і 22 польових гравця. Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

У порівнянні з першим збором, команда не дорахується кількох виконавців. Цього разу буде відсутній захисник Йосип Піваріч, який пошкодив хрестоподібної зв'язки коліна. Найближчим часом його чекає хірургічне втручання. Також поза грою нападник Артем Бесєдін, який відновлюється після операції на ахілловому сухожиллі.

Відео дня

Читайте також"Динамо" спростувало інтерес клубу до боснійського футболіста Враньеша

Крім того, молоді гравці - воротар Руслан Нещерет, захисник Денис Попов і півзахисник Георгій Цитаішвілі - повинні приєднатися до юнацькій команді «Динамо» (U-19), щоб в її складі на зборі в Туреччині готуватися до матчу плей-офф Юнацької ліги УЄФА проти «Ювентуса», який відбудеться 20 лютого в Києві.

Таким чином, на черговий збір «Динамо» вирушать:

Воротарі: Денис Бойко, Георгій Бущан, Володимир Маханьков.

Захисники: Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Микита Бурда, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Че Че, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Сідклей, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Вітор Буено, Віталій Буяльський, Євген Смирний, Ахмед Алібеков, Микита Кравченко.

Нападники: Фран Соль, Назарій Русин, Владислав Супряга.

Додамо, що за час другого збору «Динамо» проведе п'ять контрольних матчів: 2 лютого - проти ЦСКА (Софія, Болгарія), 5 лютого - проти «Естерсунда» (Швеція), 6 лютого - проти «Нью-Інгленд Революшн» (США), 8 лютого - проти «Мальме» (Швеція) та 9 лютого - проти «Волеренги» (Норвегія).

13 лютого прямо з іспанської Марбельї «Динамо» перебереться в грецький Пірей, де днем пізніше кияни проведуть перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи з місцевим «Олімпіакосом».