Кепа Аррісабалага / REUTERS
 

Курйозний випадок стався наприкінці фінального матчу Кубка англійської ліги між "Челсі" і "Манчестер Сіті", який проходив на стадіоні "Уемблі" в Лондоні.

Основний час гри закінчився внічию 0:0, не було забитих м'ячів і в овертаймі, і все йшло до серії післяматчевих пенальті. За пару хвилин до закінчення додаткового часу головний тренер "Челсі" Мауріціо Саррі вирішив замінити голкіпера команди - іспанця Кепу Аррісабалагу. 24-річний воротар відмовився покинути поле, махнувши рукою.

Саррі був розлючений поведінкою голкіпера. Італієць жбурнув на землю пляшку з водою і на якийсь час залишив тренерську лавку. Незабаром Саррі повернувся.

Вся увага публіки під час серії 11-метрових була прикута до молодого воротаря "Челсі". Він відбив один удар з п'яти, однак цього не вистачило "Челсі" для перемоги - "Сіті" переміг у серії з рахунком 4:3.

REUTERS

Варто зазначити, що весь матч у складі переможців провів на полі український захисник Олександр Зінченко. Також він є єдиним гравцем "Ман Сіті", який провів усі матчі Кубка ліги в нинішньому сезоні без замін.

Нагадаємо, лондонський "Челсі" став суперником київського "Динамо" в 1/8 фіналу Ліги Європи.