Ілюстрація / REUTERS

Вболівальник "Манчестер Юнайтед" отримав ножове поранення після матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Парі Сен-Жермен" (3:1), який відбувся в середу в Парижі.

Як повідомляє lb.ua з посиланням на Sky Sports, фанат сів у таксі із трьома друзями та під час руху у пасажирів виник конфлікт з водієм, уточнює видання.

Читайте такожп'ять осіб госпіталізовано в Римі після бійки фанатів Лаціо і Севільї

Відео дня

Таксистові не сподобалося, що вболівальники дуже бурхливо святкували вихід "червоних дияволів" в наступний раунд турніру. Він зупинився і спробував висадити пасажирів, після чого почав погрожувати ножем пасажирці.

За дівчину заступився один із чоловіків, який отримав від таксиста удар ножем в груди. Чоловік був відразу госпіталізований в клініку, де він переніс операцію з видалення крові з легень. Поліції поки що не вдалося знайти правопорушника.

Як повідомляв УНІАН, 6 березня в Парижі на стадіоні "Парк де Пренс" завершився поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому "Манчестер Юнайтед" обіграв "ПСЖ" - 3:1. За підсумками двох матчів у наступну стадію пройшов англійський клуб, незважаючи на те, що в першому матчі "МЮ" вдома поступився - 0:2.