Ман Сіті - Лестер - 1:0 / REUTERS

Завершився матч 37-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому головний претендент на чемпіонське звання "Манчестер Сіті" приймав "Лестер". "Городяни" під керівництвом Хосепа Гвардіоли здобули перемогу з рахунком 1:0.

Успіх господарям приніс фантастичний за виконанням гол капітана команди Венсана Компані, який забив ударом у "дев'ятку" метрів з 35-ти. Йшла 70-та хвилина зустрічі.

Варто зазначити, що це 20-й гол бельгійського ветерана за "Ман Сіті" в його кар'єрі, але перший, який він забив ударом з-за меж штрафного майданчика. 

Відео дня
REUTERS

До цього моменту "Сіті" безуспішно намагався прорвати оборонні редути "Лестера". Варто відзначити і чудову гру у воротах голкіпера "Лис" Каспера Шмайхеля.

Таким чином, завдяки перемозі "Ман Сіті" набрав 95 балів і знову вийшов на перше місце в турнірній таблиці. Відрив "Городян" від "Ліверпуля", який йде другим, складає лише одне очко. "Лестер" (51 бал) - на 9-му місці.

У заключному турі "Манчестер Сіті" на виїзді зіграє з "Брайтоном". На "Ліверпуль" очікує домашня гра з "Вулверхемптоном". Обидва матчі відбудуться 12 травня.