Динамо " і "Шахтар" зустрінуться в шостий раз в сезоні / фото: ФК Шахтар

22 травня на стадіоні "Металіст" у Харкові пройде всеукраїнське дербі - "Шахтар" прийматиме "Динамо" в рамках 30-го туру УПЛ.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Динамо.

На думку букмекерів, "Шахтар" є фаворитом матчу. На перемогу "гірників" можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,95, на нічию - 3,60, а на успіх "Динамо" - 3,85.

Відео дня

На те, що "Шахтар" не програє (виграє або зіграє внічию) букмекери дають коефіцієнт 1,27, тоді як на те, що "Динамо" набере очки в Харкові - 1,85.

Читайте такожШахтар - Динамо: де дивитися матч Прем'єр-ліги

Нагадаємо, ця зустріч вже не буде нести жодної турнірної інтриги - "Шахтар" за три тури до фінішу чемпіонату достроково забезпечив собі золоті медалі, а "Динамо" вже ніяк не втратить друге місце.

У поточному сезоні "Шахтар" і "Динамо" зустрінуться вже в шостий раз. У матчі за Суперкубок перемогу святкували кияни (1:0), в УПЛ одна перемога у "Динамо" (1:0), одна - у "Шахтаря" (2:1), а ще одна зустріч завершилася внічию (0:0). В 1/4 фіналу Кубка України після нічиєї в основний час "гірники" виграли по пенальті - 1:1 і 4:3.

УНІАН також повідомляв про те, що, вигравши УПЛ, "Шахтар" обійшов "Динамо" за кількістю титулів в історії незалежної України.