Скрипник очолив Зорю влітку / фото: ФК Зоря

25 липня луганська "Зоря" у другому раунді кваліфікації Ліги Європи грала на виїзді проти чорногорської "Будучності". Гра пройшла у Подгориці на стадіоні "Під Горицем".

Ліга Європи, кваліфікація, другий раунд

"Будучность" - "Зоря" - 1:3

Голи: Перович, 60 - Громов, 16, 19, Арвеладзе, 82

"Будучность": Драгоєвіч, Божович (Раїчкович, 46), Мірковіч (Бойович, 77), Перович, Дам'янович, Бакіч (Зарубіца, 46), Мііч, Мілош Вучич, Больевіч, Міліч, Стойликович

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Михайличенко (Абу-Ханна, 85), Іванесеня, Кочергін, Чеберко, Хомченовський, Юрченко (Луньов, 64), Громов (Арвеладзе, 80), Будківський

Відео голів

Повне відео матчу

Сезон в Україні та Чорногорії поки не стартував, але у господарів поля є перевага. Команда Бранко Брновича вже стартувала у першому раунді кваліфікації ЛЄ, перемігши естонський клуб "Нарва-Транс" (2:0 і 4:1).

"Зоря" в минулому сезоні пройшла в третьому раунді кваліфікації португальську "Брагу", а потім у плей-офф була близька до успіху в протистоянні з німецьким "Лейпцигом", але в підсумку в групу ЛЄ вийшов суперник - 0:0, 2:3.

Влітку луганчани попрощалися з Юрієм Вернидубом, а його місце на чолі команди зайняв Віктор Скрипник. Остання товариська гра луганчан відбулася 18 липня, коли "Зоря" розібралася з "Маріуполем" з рахунком 3:1.