Суркіс сподівається на прогрес молодих гравців / фото: dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що його влаштовує нинішній підбір гравців команди, а також зазначив, що в майбутньому клуб розраховує на молодих футболістів, які виступають в оренді.

Керівник клубу поділився думками в інтерв'ю Football Hub.

Читайте також"Динамо" без Ліги чемпіонів: названа сума, яку київський клуб міг заробити (відео)

Відео дня

"Команда і в минулому сезоні була укомплектована, але була величезна кількість травм. Зараз все добре. Соль, Бєсєдін, Родрігеса взяли. Трое нападників. Супрягу і Русина віддали в оренду. Русин забиває, дай бог, щоб він повернувся забивним нападником "Динамо", як і Супряга. Тому що на них всіх ми розраховуємо. Ми не розглядаємо пропозиції продажу. По Булеці також.

Говорити, що на деякі позиції можна було б більш якісних гравців запросити... Можливо. Є гравці класом вище, ніж у "Динамо". Але сьогодні ті гравці, які є, їх кваліфікація, мені здавалося, дозволяли пройти таку команду, як "Брюгге", - відзначив Суркіс.

Раніше посаду головного тренера киян покинув Олександр Хацкевич, а замість нього був призначений Олексій Михайличенко. Динамівці по сумі двох зустрічей з "Брюгге" (0:1, 3:3) покинули кваліфікацію Ліги чемпіонів та продовжать виступи в групі Ліги Європи.

УНІАН раніше повідомляв, що легіонер "Динамо" переніс операцію.