Шина забив переможний м'яч львів'ян / фото: pfclviv.com

П'ятий тур української Прем'єр-ліги завершився матчем у Дніпропетровську, де місцевий "Дніпро-1" приймав ФК "Львів".

Зустріч завершилася перемогою гостей.

"Львів" вийшов вперед на 34-й хвилині після помилки Микити Клищука, який вибіг за межі штрафного майданчика, але не зумів вибити м'яч, подарувавши його супернику. Ренан Олівейра відправив сферу у порожні ворота.

На 51-й хвилині Пернамбуко подвоїв перевагу гостей, отримавши м'яч у штрафному після проникаючого пасу і в дотик відправивши його в сітку.

Але вже через п'ять хвилин Володимир Польовий відзначився сильним ударом з-за меж штрафного, а на 67-й хвилині Станіслав Куліш рахунок зрівняв.

"Дніпро-1" міг виходити вперед, але Олексій Чичиков не реалізував стовідсотковий момент.

Читайте такожП'ятдесят п'ята поспіль перемога: Шахтар знущально обіграв Маріуполь в УПЛ

А на 87-й хвилині Папа Гуйє сфолив у штрафному "Дніпра-1" і заробив другу жовту картку. Пенальті у "Львова" реалізував Шина.

"Львів" здобув другу перемогу в сезоні, набрав 6 очок і піднявся на сьоме місце в таблиці УПЛ. У "Дніпра-1" залишилося 5 очок, команда йде дев'ятою.

"Дніпро-1" - "Львів" - 2:3

Голи: Польовий, 56, Куліш, 67 - Ренан, 34, Пернамбуко, 51, Шина, 88 (з пенальті)

"Дніпро-1": Клищук, Сафронов (Романюк, 46), Гуйє, Логінов, Польовий, Батагов, Загальський (Когут, 46), Чичиков, Коркішко (Назаренко, 61), Булеца, Куліш.

"Львів": Сарнавський, Гончар, Борзенко, Братков, Квасний, Мартан, Приймак, Шина, Пернамбуко (Вісенте, 71), Педро (Липе, 46), Ренан (Богунов, 54).

Вилучення: Гуйє, 87 (повторне попередження)

Відео голів

УНІАН раніше також повідомляв про те, що в п'ятому турі УПЛ "Зоря" на виїзді обіграла "Карпати".