Андрій Шевченко розповів про атмосферу в збірній / УНІАН

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про атмосферу в команді і моральний настрій своїх гравців напередодні товариського матчу з Естонією і майбутньою зустріччю зі збірною Сербії в рамках відбору на чемпіонат Європи.

Читайте такожУАФ представила найкращі голи українців за підсумками 2019 року (відео)

В ході прес-конференції тренер висловив упевненість, що на матчі з сербами мотивація у гравців буде високою, попри вже вирішене питання з виходом на основну частину турніру.

"Мотивація у гравців має бути завжди. В першу чергу, буде мотивація у тих гравців, які грали менше. У нас є низка виконавців, які візьмуть участь у найближчій грі. У когось травми, у когось перебір карток. Буде шанс у хлопців, які грали менше", – зазначив Шевченко.

"Прекрасна мотивація у кожного з них є. Граємо з відмінним суперником. Не виключено, що з Сербією ми можемо зустрітися і в майбутньому", – продовжив він.

Тренер також прокоментував скандальний інцидент з Тайсоном в "Класичному".

"Расизму немає місця в українському футболі і ніколи не буде. Ми маємо згуртуватися проти цієї проблеми і маємо боротися", – зазначив він.

Шевченко, крім того, розповів, як збірна буде використовувати Дмитра Іванісеню, якого викликали в команду вперше.

"Іванісеня грає опорника. Дуже успішно виступає в своєму клубі. Ми не збираємося змінювати його позицію. Плануємо використовувати його як опорника", – уклав він.

Нагадаємо, збірні України і Сербії зустрінуться 17 листопада.

Крім того, у четвер, 14 листопада, збірна України буде приймати Естонію в Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена".