Олімпік продовжив серію без поразок / фото: ФК Олімпік

24 листопада львівські "Карпати" приймали на стадіоні "Україна" донецький "Олімпік" в 15-му турі української Прем'єр-ліги.

Перемогу здобули гості з рахунком 2:1.

Львів'яни вийшли вперед на 9-й хвилині, коли Назарина зважився на дальній удар, а голкіпер Кринський у простій ситуації не зумів спіймати м'яч.

"Олімпік" зрівняв рахунок у середині тайму: Цимбалюк на 26-й хвилині виграв верхову боротьбу і відправив м'яч у сітку воріт. У кінцівці тайму "Карпати" могли знову вийти вперед, але удар Ляха прийняла на себе поперечина. Перед самою перервою "Олімпік" повів у рахунку: Шахаб отримав пас від Кравчука і гарматним ударом розстріляв ворота господарів.

У другому таймі "Карпати" намагалися атакувати, але "Олімпік" грамотно оборонявся і втримав переможний рахунок.

"Карпати" - "Олімпік" - 1:2

Голи: Назарина, 9 - Цимбалюк, 26, Шахаб, 45+2

"Карпати": Артим, Мартінс, Веремієнко, Вакуленко (Якимець, 59), Дубінчак, Назарина, Кльоц, Деда, Дженнінгс, Понде (Войкович, 68), Лях (Гуцуляк, 46)

"Олімпік": Кринський, Ксьонз (Завійський, 64), Гришко, Зотько (Лук'янчук, 46), Снурніцин, Кравчук, Цимбалюк, Політило, Є.Пасіч (Тейшейра, 45+1), Балашов, Шахаб

Попередження: Дубінчак - Зотько, Снурніцин, Лук'янчук, Тейшейра

Гол Назарини

Гол Цимбалюка

Гол Шахаба

"Олімпік" здобув четверту перемогу в п'яти матчах і тепер займає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ. На рахунку "Карпат" залишилося 11 очок і 10-те місце.

УНІАН раніше повідомляв про те, що клуб УПЛ "Колос" підписав першого легіонера у своїй історії.