Кривцов переїхав у Київ з Шахтарем після початку війни на Донбасі / фото: ФК Шахтар

Захисник збірної України та донецького "Шахтаря" Сергій Кривцов показав квартиру, в якій живе у Києві, а також познайомив зі своєю сім'єю - дружиною Юлією і дітьми Андрієм, Алісою та Єсенією.

Читайте такожШахтар вперше за півтора року програв в УПЛ

"Коли дізналися, що будемо жити в Києві, шукали сімейний житловий комплекс так, щоб була прибудинкова територія - де дітям грати. Ми відразу знімали квартиру в цьому комплексі, а через два роки, у 2017 році, вирішили обзавестися житлом. Перед появою Єсенії обзавелися власною квартирою", - розповів футболіст.

Кривцов зізнався, що дизайном житла займалася його дружина:

"Дизайнер - дівчинка, з якою ми познайомилися ще в Донецьку. Я в ці справи не ліз, віддав кермо правління Юлі, вони там займалися. Моя справа тільки спонсорство.

У нас тут спальня, дитяча кімната, гостьова і поєднана студія - зал і кухня. У спальні у нас атракціон - ліжко-батут, діти дуже люблять. Ми збираємо ковдри та подушки, а потім я їх туди кидаю".

"Чи замислювалися ми про переїзд в будинок? Так, але з нашим стилем життя нам це не підходить. Ми любимо ввечері в кіно виїхати, в ресторані посидіти. А комплекси, які ми розглядали, знаходяться далеко за містом, тому зупинилися на квартирі".

Кривцов став героєм випуску на YouTube-каналі FOOTBOOM. Футболіст також розповів про життя в Запоріжжі, збірну України та спільний бізнес з одноклубником Тарасом Степаненком.

У нинішньому сезоні 28-річний футболіст провів за "Шахтар" 23 матчі та забив 1 гол у всіх турнірах. За збірну України Кривцов провів 16 поєдинків.

УНІАН раніше повідомляв про те, що італійський клуб націлився на українського футболіста "Шахтаря".