Михайличенко чув овації в суддівській роздягальні / фото dynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко заявив, що у суддівській роздягальні після поєдинку з "Десною" (2:3) у 28-му турі УПЛ панував гарний настрій.

Читайте такожДинамо на останніх секундах втратило нічию в матчі з Десною (відео)

Наставник киян дав коментар в ефірі програми "Профутбол".

Відео дня

"Трохи не зрозумів: проходив повз суддівської роздягальні після матчу, там радості та овацій було не менше, ніж у роздягальні "Десни". Ось це для мене питання", - сказав Михайличенко.

Тренер також зазначив, що незадоволений першим таймом у виконанні підопічних:

"Перший тайм вийшов дуже поганим. Було дуже багато втрат, дуже багато програли єдиноборств. Найголовніше - ми перестали грати в те, що хотіли. Було дуже багато довгих передач.

Так, у нас відбулися зміни в складі. Не зміг з перших хвилин вийти Сидорчук, який пропустив близько тижня, якщо не більше. Отримали травми Миколенко, Попов. Мабуть, це відіграло свою роль. Вважаю, цього не повинно було бути. Хто б не виходив - вони повинні виконувати те, що заплановано".

Також поразку прокоментував лідер киян Беньямін Вербич:

"Нам треба подивитися, поговорити. Заспокоїтися, знайти помилки. Так грати не можна. "Десна" була краще, думаю, вони заслужили три очки.

Добре, що забили першими м'яч, але потім сіли трохи назад. Потім два голи після кутових. Такі помилки не можна допускати у професійному футболі. Якщо хочемо вийти до Ліги чемпіонів - так не можна робити".

УНІАН раніше повідомляв про всі результати 28-го туру УПЛ.