Євген Левченко віддає перевагу Динамо / фото footballua.tv

Колишній футболіст збірної України та низки нідерландських клубів, експерт Євген Левченко поділився своєю думкою про протистояння "Динамо" з АЗ у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Дивіться на УНІАН онлайн відео трансляцію матчу Динамо - АЗ.

Читайте такожДинамо - АЗ: анонс матчу кваліфікації Ліги чемпіонів

Відео дня

Слова Левченка наводить zbirna.com.

Левченко, який не з чуток знайомий з нідерландським футболом, зазначив, що в минулому сезоні АЗ показував "класний футбол", проте перед новим сезоном команда провела "невиразну підготовку", а ключові футболісти випадають з гри.

На думку екс-футболіста, щоб домогтися позитивного результату, "Динамо" потрібно контролювати м'яч:

"Я не тренер "Динамо". Але якщо пофантазувати, то насамперед я б постарався залишити суперника без м'яча. Не можна давати розвернутися Стенгсу, Ідріссі і Боаду. А також спробував би виманювати захисників аз подалі від воріт, а потім їх оббігати. Думаю, це запорука успіху".

"Динамо і АЗ зараз не в найкращих кондиціях, але хто краще за два останні тижні підготувався тактично і ментально, той і переможе. Я все-таки віддам невелику перевагу українській команді", - зазначив Левченко.

Екс-футболіст вважає, що "Динамо" матиме перевагу в Києві навіть без підтримки глядачів:

"Хоча б тому, що є можливість готуватися на одному місці, нікуди не перелітаючи. Вдома завжди легше. До того ж АЗ знаходиться не на піку своєї готовності. Але все одно гра буде цікавою, оскільки все потрібно вирішити в одному матчі".

"Динамо" - АЗ: перед матчем