Динамо - АЗ / фото REUTERS

Київське "Динамо" в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів зустрічалося з нідерландським АЗ. Матч проходив на "Олімпійському" в Києві.

Ліга чемпіонів, Кваліфікація, 3-й раунд

"Динамо" - АЗ - 2:0

Голи: Родрігес, 49, Шапаренко, 86

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко (Ледньов, 90+1), Родрігес, Буяльський (Андрієвський, 79), Де Пена, Супряга (Вербич, 74)

АЗ: Бізот, Свенссон, Влаар (Сугавара, 79), Копмейнерс, Вейндал, Класі, де Віт, Мідтше (Друйф, 66), Стенгс, Боаду, Гудмундссон (Ідріссі, 58)

Попередження: Буяльський, Родрігес, Кендзьора - Стенгс, Класі, Ідріссі

Відеоогляд матчу

Повне відео матчу

FootballHub

"Динамо" і АЗ раніше двічі зустрічалися на груповому етапі Ліги Європи. У 2010 році динамівці здобули дві перемоги - 2:1 і 2:0.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу перед грою висловив упевненість, що АЗ добре підготувався до матчу з киянами, а головний тренер АЗ Арне Слот висловив думку, що шанси команд рівні.

"Динамо" перед зустріччю з АЗ 11 вересня в УПЛ зіграло внічию з "Десною" (0:0), тоді як нідерландський клуб попросив перенести матч 1-го туру чемпіонату Нідерландів.

Доля путівки у наступний етап кваліфікації вирішиться за підсумками одного матчу. У зв'язку з пандемією коронавірусу команди зіграють за порожніх трибун.

Динамо - АЗ: прогноз букмекерів

"Динамо" стартує в кваліфікації ЛЧ з цього етапу, тоді як АЗ вже подолав одну стадію відбору - у другому раунді нідерландський клуб пройшов чеську "Вікторію" (3:1).

Головним арбітром матчу призначений Орел Грінфельд з Ізраїлю.