Барселона побоюється коронавірусу / фото REUTERS

"Барселона" прийняла рішення відмовитися від низки заходів в Україні після прибуття на матч проти "Динамо" в Лізі чемпіонів.

Читайте такожДинамо - Барселона: стало відомо, хто судитиме матч Ліги чемпіонів

Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Відео дня

Каталонська команда прилетить до Києва за день до матчу - 23 листопада. "Барселона" планує перебувати в Україні 30 годин і не проводитиме тренування перед поєдинком.

Це пов'язано зі зростанням кількості заражених коронавірусом людей в Україні.

Команда відразу поїде в готель, а покине його за дві години до початку поєдинку. Крім того, головний тренер "Барселони" Рональд Куман не братиме участь у прес-конференції в Києві, а відповість на запитання журналістів ще до вильоту в Україну на тренувальній базі клубу.

"Динамо" - "Барселона": перед матчем

  • Матч "Динамо" - "Барселона" відбудеться 24 листопада на "Олімпійському". Зустріч пройде без глядачів.
  • Після першого кола "Динамо" набрало 1 очко і займає третє місце в групі G. У "Барселони" - 9 очок і перша позиція.
  • Зустріч команд у першому колі завершилася перемогою "Барселони" з рахунком 2:1. Кияни грали на "Камп Ноу" в ослабленому через коронавірус складі.
  • У матчі-відповіді проти "Барселони" "Динамо" знову не зможе розраховувати на багатьох гравців - у попередньому матчі (в УПЛ) кияни недорахувалися 15 футболістів.
  • Перед поєдинком ЛЧ "Динамо" в УПЛ обіграло "Інгулець" з рахунком 2:0, а "Барселона" в чемпіонаті Іспанії поступилася "Атлетіко" (0:1) через помилку воротаря.