Луческу зустрічався з Ювентусом на чолі Шахтаря / фото facebook.com/fcdynamoua

Головний тренер київського "Динамо" прокоментував прийдешній поєдинок з "Ювентусом" у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Читайте такожДинамо - Ювентус: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Прес-конференцію фахівця опублікував офіційний YouTube-канал українського клубу.

Відео дня

"Це важлива гра для наших молодих гравців. Вони повинні витримати тиск. Звичайно, емоції є, це нормально. Для багатьох гравців нелегко так сильно вирости за два місяці. Я впевнений в них, я вірю, що вони можуть подолати ці складності та підняти свій рівень.

У "Ювентуса" високий рівень. Наш бюджет - половина зарплати Роналду. Я даю хлопцям інформацію про індивідуальні якості суперників, щоб вони могли їм протистояти. Завтра потрібно уважно стежити за Бонуччі при стандартах. Я хочу, щоб ми зіграли з "Ювентусом" так само якісно, як і "Шахтар" свого часу", - сказав Луческу.

Тренер динамівців додав, що вирішальну роль зіграє не тактика, а настрій команди:

"Ювентус" може використовувати різні схеми. У них багато хороших досвідчених гравців. Зрештою, вони обороняються схемою 4-4-2. Найважливіше - не схема гри, а мотивація, дисципліна гравців і їх самовіддача. На такому рівні тренер підлаштовується під гравців. Саме вони вирішують проблеми на полі".

Луческу додав, що не вважає наставника "Ювентуса" Андреа Пірло своїм суперником:

"Пірло для мене завжди буде 15-річним хлопцем, який дебютував у турне по Англії. Він ніколи не буде моїм суперником. Він був моїм гравцем, таким він і залишиться. Він тільки на початку тренерського шляху. Я бажаю йому всього найкращого".

"Динамо" - "Ювентус": перед матчем