Фінал пройде в Кельні / фото REUTERS

Головний тренер "Інтера" Антоніо Конте і головний тренер "Севільї" Хулен Лопетегі прокоментували майбутню зустріч команд у фіналі Ліги Європи.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію фіналу Ліги Європи Севілья - Інтер.

Слова фахівців наводить офіційний сайт УЄФА.

Відео дня

"Слово "страх" не входить в мій лексикон, і моїм гравцям воно не знайоме. Ми високо цінуємо і поважаємо "Севілью". Але у нас є свої карти, які ми збираємося розіграти. Ми повинні віддати всі сили", - зазначив Конте.

Італійський тренер також назвав перевагу "Севільї":

"Ми не так часто грали в Лізі Європи в порівнянні з ними. Це дає їм перевагу. Важливо зберігати психологічну рівновагу. Є тільки один спосіб, як написати історію з клубом. Потрібно перемагати".

Антоніо Конте / фото REUTERS

Хулен Лопетегі зазначив, що "Севільї" необхідно зберігати спокій:

"Ми підходимо до гри з повагою до суперника. Розуміємо, що важлива кожна деталь. Ми повинні бути зосереджені, повинні розуміти гру. Ми спокійні і маємо зберегти холоднокровність. Ми цілий рік старанно працювали. Наша мета - виграти", - сказав Хулен Лопетегі.

Він також назвав сильні сторони суперника:

"У "Інтера" добре збалансована команда. Вони здорово і різноманітно атакують і можуть щільно грати в обороні. Вони можуть надати лише кілька шансів за матч. Але ми підійдемо до цієї гри як і до будь-якої іншої: постараємося зіграти солідно і з настроєм на результат".

Хулен Лопетегі / фото REUTERS

Севілья - Інтер: перед фіналом

  • Фінал Ліги Європи відбудеться 21 серпня в Кельні. Матч розпочнеться о 22.00.
  • У півфіналі ЛЄ "Інтер" розгромив "Шахтар" з рахунком 5:0, а "Севілья" пройшла "Манчестер Юнайтед" (2:1). До цього італійський клуб в плей-офф Ліги Європи вибив з боротьби "Лудогорець", "Хетафе" і "Байєр", а іспанці пройшли "ЧФР Клуж", "Рому" і "Вулверхемптон".
  • Один проти одного "Севілья" і "Інтер" раніше в єврокубках не грали.
  • "Севілья" в шостий раз зіграє в фіналі Ліги Європи і може в шостий раз виграти трофей. "Інтер" тричі вигравав Кубок УЄФА (попередник Ліги Європи - прим.) і ще один раз грав у фіналі.
  • "Севілья" є рекордсменом за кількістю перемог в Лізі Європи/Кубку УЄФА. Раніше іспанський клуб перемагав в турнірі в 2005, 2006, 2014, 2015 і 2016 роках.
  • Головним арбітром фіналу призначений нідерландець Данні Маккелі.