Паулу Фонсека / фото REUTERS

В рамках 18-го туру чемпіонату Італії відбулося римське дербі. Матч "Лаціо" - "Рома" завершився впевненою перемогою господарів поля.

Команда екс-тренера "Шахтаря" Паулу Фонсеки двічі пропустила ще до перерви - причому перший м'яч був забитий після грубої помилки захисника "Роми". Після перерви "Лаціо" довів рахунок до розгромного.

Читайте такожВоротар забив Мілану гол, але це не врятувало його команду від поразки (відео)

"Помилки поставили хрест на наших амбіціях. Ми знали, що в матчах проти "Лаціо" важко повернутися в гру, коли ти пропускаєш швидкий м'яч. Після двох м'ячів у наші ворота, ми дозволили "Лаціо" відчути себе в безпеці, і не знайшли способів для атаки і подолання оборони суперника", - сказав Фонсека після гри, передає офіційний сайт "Роми".

"Лаціо" - "Рома" - 3:0

Голи: Іммобіле, 15, Луїс Альберто, 23, 67

"Лаціо": Рейна, Луїс Феліпе (Патрік, 69), Ачербі, Раду (Худт, 82), Лаццарі, Мілінкович-Савич, Лейва (Ескаланте, 65), Ліус Альберто, Марушич, Кайседо (Акпа-Акпро, 65), Іммобіле (Мурікі, 83)

"Ром": Лопес, Манчіні (Майораль, 70), Смоллінг, Ібаньєс, Карсдорп, Вільяр, Верету (Педро, 46), Спінаццола (Б. Перес, 71), Мхітарян, Пеллегріні, Джеко

Огляд матчу від телеканалів "Футбол 1,2,3".

Серія А: положення команд

  • Після 18 матчів "Рома" набрала 34 очки і займає третє місце в таблиці Серії А. Однак римляни можуть випасти з топ-четвірки, так як відразу три команди, що йдуть за ними ("Ювентус", "Аталанта" і "Наполі") мають по два матчі в запасі.
  • У "Лаціо" - 31 очко в 18 матчах і сьома позиція в турнірній таблиці.
  • На вершині таблиці - "Мілан" (40 очок у 17 матчах) та "Інтер" (37).