Руслан Малиновський розповів про тренування команди / фото: atalanta.it

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський розповів, як проходять тренування "Аталанти" після виходу команди з карантину.

Про це Малиновський сказав в інтерв'ю сайту zbirna.com.

"Тренуємося групами. Нас збирають по шість чоловік. Поле розділене на шість частин, тому ніхто не перетинається. У кожного футболіста по два м'ячі, ми ними не міняємося. Усе ретельно дезінфікується, за цим суворо стежать. На базі ми нікуди не заходимо. Навіть в душ. Приїхали, на вулиці переодяглися, вийшли на поле.

Відео дня

Читайте також"Міг стати дорожчим за Шевченка": Аталанта відхилила рекордну пропозицію щодо трансферу українця Малиновського

Ніякого масажу - всі контакти заборонені. У кожного по два комплекти форми, ми самі все стираємо. У кожного своя вода. По суті, ти працюєш сам, тільки по команді тренерів, які тебе контролюють. Коли йде бігова робота, то шістка ділиться на дві частини, і ми втрьох на відстані один від одного бігаємо навколо поля. Все дуже чітко і організовано", - сказав Малиновський.

За його словами, футболісти поки не можуть відпрацьовувати удари по воротах:

"По воротах ніхто поки не б'є. У нас є спеціальна натягнута сітка. Б'єш у неї - відпрацьовуєш передачі, прийом, зміну напрямку і так далі. Передач між собою поки немає. Повторюся, нам заборонено обмінюватися м'ячами".

Малиновський також зазначив, що всі гравці "Аталанти" пройшли тести на коронавірус:

"На щастя, у всіх хлопців вони негативні".

Як повідомляв УНІАН, до тренувань в Італії приступив також "Ювентус".