Луїш Каштру / фото УНІАН

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру незадоволений тим, що матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Вольфсбурга", як і першу зустріч, "гірники" можуть провести на виїзді.

Каштру цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Він підкреслив, що в донецькому клубі поки не знають напевно, де відбудеться матч:

Відео дня

"Тут багато питань. УЄФА може призначити гру в Німеччині, і я вважаю, що це неправильно. Якщо ми вже проводили перший матч на полі "Вольфсбурга", то не повинні летіти до них і на другий поєдинок. Якщо ми можемо грати в Києві, в Україні матчі чемпіонату, значить, є всі умови для того, щоб "Вольфсбург" прилетів сюди і зустрівся з нами тут. Але в будь-якому разі ми зараз нічого не знаємо про місце проведення гри".

Читайте такожУЄФА представивши формат відновлення Ліги Європи

Каштру також розповів, що під час паузи після завершення чемпіонату та між поновленням Ліги Європи хоче провести два контрольних матчі:

"Але для цього треба летіти в Європу, наприклад, в Німеччину. І, уявіть, ми полетимо туди на спаринг і вже не зможемо повернутися в Київ, якщо повторна гра з "Вольфсбургом" відбудеться в цій країні. І мої гравці місяць змушені будуть сидіти в Німеччині. Можливо, ми поїдемо на збір до Туреччини, але місцеві клуби також закінчують 20 липня, і у нас ніяк не вийде провести спаринги. Ось про це я кажу: наскільки складно зараз щось спланувати і наскільки нелегко доводиться нам, тренерам".

Нагадаємо, в першому матчі "Шахтар" виграв на виїзді з рахунком 2:1.

Як повідомляв УНІАН, раніше президент УАФ Андрій Павелко заявив, що матч між "Шахтарем" і "Вольфсбургом" пройде в Німеччині.