Гельзін має намір відродити футбол в Одесі / фото ФК Олімпік

Президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін хоче створити команду УПЛ в Одесі та викупити місцевий стадіон "Чорноморець".

Читайте такожУПЛ: Олімпік всуху обіграв Львів

Про це Гельзін повідомив у коментарі Tribuna.com.

Відео дня

"Так, ми маємо таке бажання відродити футбол рівня Прем'єр-ліги в Одесі. Назвемо це відродженням футболу в Одесі. З великим задоволенням увійшли б в цей проект. Який проект? Купівля "Чорноморця", щоб зайти з брендом, який би влаштував одеських уболівальників.

Тобто "Чорноморець", якщо домовимося з власником, або якась інша назва, яка влаштувала б уболівальників. Це той варіант розвитку, який ми б запропонували одеському футболу.

Чи ведемо переговори з президентом "Чорноморця" Климовим? Поки ні, тому що у нас немає ще стадіону. Буде стадіон - перейдемо на іншу стадію переговорів. Тому що ті люди, які сьогодні купили стадіон, не мають ніякого відношення ні до спорту, до футболу. Ми готові перекупити у них стадіон і розвивати футбол, відродити його в Одесі", - заявив Гельзін.

Президент "Олімпіка" також підтвердив, що в разі успішної реалізації планів донецький клуб може зникнути, а його місце в УПЛ займе одеська команда.

УНІАН раніше повідомляв про те, що стадіон "Чорноморець" придбала американська компанія.