Олексій Михайличенко задоволений тим, що Динамо переломив хід зустрічі / фото dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував результат матчу проти "Зорі", який завершився перемогою киян з рахунком 3:1.

Слова Михайличенка наводить офіційний сайт "Динамо".

"Я вдячний "Зорі" за те, що вони разом з нами показали хорошу, добротну гру, яка заслуговує найвищих оцінок. Найголовніше - обидві команди грали тільки на перемогу, ні на який інший результат.

Відео дня

І це відчувалося в кожному єдиноборстві, в кожному зіткненні і в емоційному плані. Навіть незважаючи на те, що був відсутній головний компонент футболу - глядачі, все-таки гра була по-справжньому бойовою і в якійсь мірі кубковою. Звичайно ж, я задоволений тим, що ми змогли переломити хід гри і виграти її", - сказав Михайличенко.

Читайте такожДинамо здобуло вольову перемогу над Зорею у битві за друге місце в УПЛ (відео)

Михайличенко визнав, що початок другого тайму залишився за "Зорею", і "їх гол був абсолютно логічний".

"Напевно, нам трохи пощастило в епізоді, коли м'яч влучив у поперечину. Але наша команда шукала свої моменти, і я радий, що заміни, які ми зробили, внесли свій внесок у гру, і хлопці, які вийшли на поле, дуже додали і оживили матч", - підкреслив тренер.

Фахівець зазначив, що у зв'язку з погодними умовами команди провели два тайми практично на різних полях:

"Абсолютно. Навіть при різних кліматичних умовах - перший тайм ми грали в Африці, а другий - в Англії. Але я вдячний стадіону, поле витримало, і до нього ніяких претензій немає, воно дозволяло грати у футбол. Спасибі тим людям, які за ним доглядають".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Михайличенко емоційно відреагував на одне з рішень арбітра у матчі проти "Зорі".