Беленюк поділився враженнями від відвідування кардіоцентру в рамках програми НОК України / facebook.com/zhanbeleniuk

Напередодні елітна група спортсменів національної збірної команди України, які претендують на участь в олімпійських іграх в Токіо, пройшли поглиблене медичне обстеження в центрі кардіології та кардіохірургії.

Обстеження проходить за ініціативи Національного олімпійського комітету, на чолі з Сергієм Назаровичем Бубкою, в кооперації з директором кардіоцентру Іллею Ємцем.

Про свої враження від відвідин кардіоцентру поділився постом в Facebook чемпіон світу та Європи з боротьби, віце-чемпіон Олімпіади в Ріо Жан Беленюк.

Відео дня

"Так, ми проходимо двічі на рік контроль, якщо його можна таким назвати, в київському диспансері на Тарасівській 6, але рівень підходу просто не порівняти.. Пробігтися по кабінетах лікарів, збираючи підписи «здоровий/нічого не турбує» звичайно хороший квест, але малоефективний.. А серйозно ставитися до нього немає особливого приводу, оскільки жодного разу нічого зрозумілого на свої скарги не почув, крім пропозицій сходити на сеанси ЛФК.. А після стоматолога, запевняю що з ротовою порожниною повний порядок, стоматолог у приватній клініці виявив у мене 4 зуба пошкоджених карієсом.. Єдина мотивація відвідувати цей заклад полягає лише в тому, що без довідки з диспансеру, нам не продовжують контракт в Міністерстві спорту:)", - зазначив спортсмен.

Також Жан зазначив, що "вдячний всім хто доклав руку до нашого сьогоднішнього обстеження. Для нас це вкрай важливо, адже існує ще «життя після спорту» і хочеться її провести якісно!"

"По обстеженню сказали що здоровий як бик;) тфу-тфу-тфу:) так що нічого не заважає досягати поставлених цілей;)", - підсумував Беленюк.