У топ кращих Android-девайсів потрапив Redmi Note 12 Turbo / фото Xiaomi

Творці популярного бенчмарка AnTuTu опублікували оновлений рейтинг смартфонів Android, які, на думку його авторів, пропонують прямо зараз найкраще співвідношення ціни і продуктивності.

Для наочності всі смартфони були розділені на декількох цінових категорій: !бюджетники, "середняки" і преміальні пристрої. Як наголошують експерти, під кінець осені на ринку можна знайти все більше бюджетних флагманів.

  • Серед Android, які можна купити до 275 доларів, лідером став Redmi Note 12 Turbo: бюджетник, який потужніший за деякі смартфони вдвічі дорожче. Друге та третє місця дісталося Realme GT Neo5 SE та OnePlus Ace 2V.
  • У ціновому сегменті до 410 доларів перше місце займає OnePlus Ace 2, який укомплектований Snapdragon 8 Gen 2, швидкою зарядкою на 150 Вт і технологією антидощу. У трійку кращих також потрапили Lenovo Legion Y70 і Nubia Z50.
  • У ціновій категорії до 550 доларів перші три місця належать Nubia Z50S Pro, Meizu 20 Pro і iQOO 11s.  
  • Остання категорія включає преміальні пристрої, вартість яких стартує з позначки в $550. Переможцем став найновіший флагман Xiaomi 14 на базі Snapdragon 8 Gen3, який обігнав Xiaomi 14 Pro і Oppo Find X6. Серед інших "призерів" в AnTuTu виділили HONOR Magic 5 Pro і iQOO 11 Pro.

Відео дня

Якщо ви в пошуках потужної начинки, AnTuTu ділився рейтингом найбільш продуктивних смартфонів на ринку. Лідер рейтингу по потужності обходить iPhone 15 Pro Max майже на 30%, а запасу продуктивності у нього вистачить на багато років.

А якщо ви хочете купити новий або оновити старий iPhone, оглядачі назвали найкращі варіанти в 2023 році для будь-якого гаманця. Є як бюджетні варіанти для знайомства з екосистемою Apple, так і найдорожчі флагмани на ринку.

Вас також можуть зацікавити новини: