На CES 2022 покажуть Movano Ring для моніторингу стану здоров'я / фото Movano

Сьогодні використанням фітнес-браслетів та смарт-годинників вже нікого не здивуєш: ці пристрої вже стали частиною нашого побуту. Між тим деякі виробники працюють над більш компактними носимими гаджетами для моніторингу стану здоров'я.

Як повідомляє PhoneArena, медична компанія Movan на швидкій виставці CES 2022 збирається представити фірмове смарт-кільце. Воно допоможе запобігати хронічним захворюванням.

Пристрій, що отримав назву Movano Ring, покликаний допомогти користувачам краще розуміти дані про своє здоров'я, включаючи частоту серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму (ВСР), якість сну, дихання, температуру, рівень кисню в крові, кроки і спалені калорії.

Відео дня

Своєю чергою фірмовий застосунок покаже користувачеві, як його спосіб життя впливає на режим сну або ВСР. Багато носимих пристроїв надають користувачам аналогічні дані, проте у Movano вони простіші для сприйняття, зазначають в PhoneArena.

Скрін з фірмового додатка Movano Ring / фото Movano

Судячи з перших зображень, смарт-кільце буде напрочуд тонким та гармонійно впишеться навіть на мініатюрних руках, не завдаючи дискомфорту.

Пристрій вийде не раніше другої половини 2022 року, але навіть тоді це буде бета-версія. Ціна поки невідома, але в компанії наголосили, що прагнуть зробити пристрій "одним з найдоступніших" на ринку.

Читайте такожЗ'явився простий спосіб виміряти пульс за допомогою Айфона: все, що вам потрібно – це камераРаніше Huawei випустила перший у світі смарт-годинник, який вміє вимірювати тиск. Є тут і можливість зняття електрокардіограми, а також інші функції, властиві розумним годинникам. Ціна питання – в районі 13 тис.грн.

Вас також можуть зацікавити новини: