Motorola показала свою нову розробку / скріншот

Компанія Motorola представила прототип телефону з гнучким екраном, який можна вішати на зап'ястя, як годинник.

Як повідомляється на офіційному сайті Lenovo, на виставці Lenovo Tech World '23 було представлено концептуальний пристрій із гнучким FHD+ pOLED-дисплеєм, який можна змінювати відповідно до потреб користувача. 

Зазначається, що цей пристрій здатний працювати як звичайний Android-смартфон у горизонтальному положенні та будучи загорнутим для носіння на зап’ясті. 

Відео дня

У повністю розгорнутому стані користувачі можуть користуватися всім 6,9-дюймовим екраном, а в зігнутому положенні доступна більш компактна версія з діагоналлю 4,6 дюйма.

Компанія також представила розробки у створенні штучного інтелекту (ШІ) на цьому пристрої. Так, користувачі зможуть завантажувати знімки свого вбрання, щоб створити унікальні зображення, створені ШІ для робочого столу. 

Технологічні новинки - чим дивували світ

У жовтні стало відомо, що компанія Samsung у своїх нових флагманах Galaxy S24 зробить ставку на штучний інтелект (ШІ). Презентація наступного покоління флагманських Samsung очікується на початку 2024 року. 

Компанія Apple анонсувала жовтневу презентацію, на якій можуть представити нові iMac та MacBook Pro. Головною зміною у всіх моделях стануть нові процесори. У випадку з iMac – M3, а MacBook Pro – M3 Pro і M3 Max. Презентація відбудеться 31 жовтня о 3:00 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: