Це перший смартфон на ринку з таким матеріалом задньої панелі / фото ITHome

Компанія OnePlus представила спеціальну "космічну" версію свого флагманського смартфона OnePlus 11 – Jupiter Rock Limited Edition. Вона відрізняється особливим покриттям задньої панелі з мікрокристалічного матеріалу гірської породи.

У компанії кажуть, що текстура нагадує на дотик камінь або цеглу, а на розробку корпусу пішло близько року. Окремо наголошується, що раніше така поверхня не застосовувалася в смартфонах.

Сам смартфон не відрізняється від звичайної версії OnePlus 11:

  • Snapdragon 8 Gen 2;
  • 2K-дисплей з частотою оновлення 120 Гц;
  • потрійна камера (50, 48 і 32 Мп) з налаштуваннями Hasselblad;
  • акумулятор на 5000 мАг, який набирає 100% за 25 хвилин;
  • стереодинаміки з Dolby Atmos.

У спеціальній упаковці покупець знайде особливу скріпку для вилучення SIM і стилізовані наклейки.

Відео дня

Спеціальна версія OnePlus 11 продається лише в конфігурації з 16 ГБ оперативної та 512 ГБ постійної пам'яті. Вартість пристрою в Китаї – 4899 юанів (~26 200 грн). За тією ж ціною на старті продажів пропонували звичайний OnePlus 11.

Раніше Xiaomi оголосила "цінову війну" OnePlus і іншим виробникам бюджетних смартфонів. Новий бюджетний хіт суббренду Redmi є прямим конкурентом OnePlus ACE 2V, але при кращій "начинці" коштує дешевше.

Бренд Nubia нещодавно представив один з найцікавіших смартфонів-флагманів 2023 року – Z50 Ultra. Новинка виділяється насамперед тим, що в її дисплеї немає видимого вирізу для камери, а рамки навколо максимально тонкі та симетричні. Крім усього іншого, це один з найдоступніших пристроїв на новітньому процесорі Snapdragon 8 Gen 2.

Останнім часом все більше "яблучних" користувачів придивляються до девайсів на базі Android. З такого приводу УНІАН зібрав найцікавіші варіанти для різних користувачів і різних бюджетів.

Вас також можуть зацікавити новини: