Нове оновлення Telegram повністю присвячене групам / фото ua.depositphotos.com

Розробники Telegram випустили лютневе оновлення для месенджера, у якому з'явилося безліч цікавих функцій для групових чатів. Інформацію про це було опубліковано в блозі месенджера.

Зокрема, адміністратори груп відтепер можуть публікувати історії від імені груп і зберігати їх на сторінках профілю – месенджер називає це новим способом спілкування в групах. Там доступ до них можуть отримувати інші юзери.

Водночас рівень груп тепер може підвищуватися після отримання бонусів від преміальних користувачів або подарунків, що дає доступ до різних привілеїв. Наприклад, кастомні емодзі та перетворення голосових повідомлень у текст –  навіть для тих, у кого немає Telegram Premium.

Відео дня

Telegram оновився і отримав одразу дев'ять нових функцій: що змінилося

Адміністратори груп можуть видавати більше можливостей для спілкування в групі людям, які відправили певну кількість голосів – наприклад, їх не задіне повільний режим, або тільки бустери зможуть відправляти фотографії в чат.

За словами розробників, вони планували впровадити ще п'ять функцій у лютневе оновлення, але "боги App Store були не на їхньому боці". Тому вони з'являться пізніше – у березні.

До цього в Telegram додали можливість встановити заборону на отримання повідомлень від незнайомих користувачів. Ще з'явилися одноразові голосові та відеоповідомлення, а розділ "Збережене" помітно оновили.

Вас також можуть зацікавити новини: