Ілюстрація / REUTERS

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн запропонувала туристам не поспішати бронювати поїздки на літо 2020 року в Європі, оскільки ще точно невідомо, наскільки затягнеться карантин через пандемію коронавіруса.

Читайте такожУ Austrian Airlines прогнозують, що ринок пасажирських авіаперевезень відновиться не раніше 2023 року

Про це повідомляє tagesschau.de.

Відео дня

"Раджу з такими планами ще почекати. На липень і серпень наразі ніхто не може зробити достовірних прогнозів", - заявила вона в інтерв'ю виданню Bild am Sonntag.

При цьому фон дер Ляйєн закликала фінансово забезпечених клієнтів, які вже встигли забронювати тури на літо, погодитися на перебронювання поїздки на більш пізні дати чи отримати депозит на свій рахунок на сайті того чи іншого туристичного підприємства (транспорт, готель, турфірма), а не вимагати повернення грошей.

"У цій кризі необхідна загальна солідарність. Тим, для кого це можливо фінансово, не варто наполягати на грошах, а допомагати ваучерами, щоб туристичні компанії могли подолати ці важкі тижні", - зазначила глава Єврокомісії.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше у Всесвітній туристичній організації підрахували, як сильно коронавірус обрушить індустрію подорожей.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: