Всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином / ілюстрація REUTERS

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air у червні запустить рейси зі Львова (міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького) до Варшави, Познані (Польща), Неаполя (Італія) і Меммінгена (Німеччина), повідомила прес-служба перевізника.

Зокрема, рейси до Варшави стартують з 11 червня і будуть виконуватися щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці; до Познані - з 13 червня (щочетверга та щонеділі); до Неаполя - з 12 червня (щовівторка та щосуботи); до Меммінгена - з 13 червня (щочетверга та щонеділі).

Також Wizz Air запровадила посилені заходи гігієни для забезпечення здоров'я й безпеки як пасажирів, так і екіпажу.

Відео дня

Читайте такожSkyUp виконуватиме чартерні рейси зі Львова до єгіпетського Марса-Алам

«Зокрема, протягом перельоту пасажири повинні носити захисні маски, а екіпаж - ще й рукавички. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіка щоденного прибирання WIZZ всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином», - сказано в повідомленні.

Крім цього, згідно з новими правилами, пасажири повинні дотримуватися запобіжної фізичної дистанції, запровадженої місцевими органами влади, і розраховуватися за всі необхідні послуги перед посадкою онлайн (наприклад, оплачувати додатковий багаж через інтернет, послугу WIZZ Priority або швидку перевірку безпеки).

Авіакомпанія Wizz Air 

  • Угорська WizzAir стала одним з лідерів за кількістю рейсів, виконаних у повітряному просторі України у 2020 році, виконавши 9 тис. 151 політ.
  • Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі. Флот компанія складається з 137 літаків.