Карнавальні заходи в листопаді під питанням / Фото УНІАН

Проведення традиційних карнавалів у Німеччині в листопаді під питанням через COVID-19.

Про це заявив на брифінгу за підсумками зустрічі з колегами з 15 федеральних земель Німеччини та канцлером Ангелою Меркель, прем'єр-міністр Баварії Маркус Зедер.

Читайте такожВлада Бразилії не скасовуватиме карнавалу через коронавірус

Відео дня

"Ми дуже чутливі в цьому питанні, оскільки в ході фашинг-карнавалу (традиційний карнавальний тиждень у Німеччині перед Великим постом - ред.) в Баварії через Австрію з ЄС відбувався значний розвиток інфекції. Після канікул буде знову обговорюватися питання, що робити далі. Але, приміром, більшість переконані, що карнавальні заходи в листопаді, скоріш за все, під питанням", - сказав Зедер.

Він нагадав, що в Німеччині вже скасували всі масові заходи до жовтня. Водночас він уточнив, що питання по карнавалу, який традиційно проходить в Німеччині в листопаді - буде вирішуватися пізніше.

Як повідомляв раніше УНІАН, в ОАЕ скасували масові заходи через коронавірус.

Зокрема, були скасовані фестивалі електронної музики Ultra 5-6 березня в Абу-Дабі на арені Du місткістю 25 тисяч глядачів і концерт 21 березня K-pop Music Bank в Дубаї на Coca Cola Arena місткістю 17 тисяч глядачів були скасовані. Також були скасовані жіночий форум та фестиваль йоги в Абу-Дабі і карнавал в Дубаї для індуїстського фестивалю холі, а концерт американського репера Расса був перенесений з 27 березня на листопад.