Лайнер SkyUp позазпано повернувся в аеропорт після зльоту / SkyUp

Авіалайнер компанії SkyUp, що виконував рейс Київ-Батумі, повернувся в київський аеропорт "Бориспіль" через нештатну ситуацію на борту.

Про інцидент повідомила у Facebook прес-служба компанії. Зазначається, що літак, що виконував рейс PQ0421 повернувся в аеропорт незабаром після зльоту, посадка відбулася о 12:30 в звичайному режимі.

Всі пасажири в безпеці, їх пообіцяли якомога швидше відправити в Батумі іншим рейсом, а також забезпечити їжею і напоями. Причину повернення літака з'ясовують технічні фахівці.

Відео дня

«Ми дбаємо про безпеку пасажирів, після виникнення нештатної ситуації на борту досвідчений екіпаж згідно з міжнародними правилами повернувся в найближчий аеропорт», - йдеться в повідомленні компанії.

Читайте такожУ Грузії скасовують комендантську годину і носіння масок на вулиці

Раніше повідомлялося, що народний депутат Микола Тищенко затримав виліт літака з Києва в Ужгород, тому що перед тим, як зайти на борт, він знімав відео з декількох дублів. Відзнятий ролик з'явився на сторінці нардепа в Facebook.

Сам Тищенко заперечує, що літак затримали через нього. Депутат посилається на прикордонників, які заявили в коментарі журналістам, що затримок повітряного судна нібито не було, а в Ужгород прибули на 10 хвилин раніше.